1

Konu: söz!!!!!!!!!!!

alizeki abi, sertaç abi, ertaç abi, pako abi, seren abi, berker abi, kaan abi, minik abi, junior abi, levent abi, aydın abi, fazıl abi, boğaç abi, foki abi, doğan abi, aytek abi, speedy abi, mert abi (90) sıpa abi , akın abi, ferro abi,  murat, alper, mercan, emre, onur ve onur , umut, fırat, mert 75 , serhat, can, barkın, orhan, kuday,  cağlar, salahi, yoşi, georgi, evren ,  facebookdaki 400 hacettepe fans, ismini şuan saymadığım saygı değer abiler ve kardeşlerim ve tabiki en son olarak COACH ELZİE :

ELİMDEN GELENİN DE SINIRINI AŞARAK, MAXİMUMUMU VEREREK SİZLER İÇİN BU SEZON 2 KUPA KAZANDIRACAĞIMA  ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDİYOR VE SÖZ VERİORUM!!!!

bakalım kaç söz çıkacak...

2

Cevap: söz!!!!!!!!!!!

bende elimden geleni yağacağıma söz veriyorum!

3

şükür sayı 2 ye cıktı

4

İlk mesajdaki "bogac abi" olarak;

Benim icin simdiki, onceki yada sonraki Red Deers oyuncularinin hicbir sey yapmalarina gerek yoktur. Ne yapacaksaniz ya da ne yapmayi planliyorsaniz sirtinizdaki forma icin yaparsiniz. Bu bana yeterlidir.

Yenilmek ve yenmekten daha onemli olan kazanmak icin savasmaktir. Benim haddim olmadan sizden tek bekledigim de budur.

Son gunlerin modasi oldugu uzere dogadan ornek vermek gerekirse;
Esen sert ruzgarin azizliginin bir sonucu iki yavru kartal sarp kayaliklardaki yuvalarindan duserler...

Birinci yavru kartal henuz olgunlasmadan yuvadan dustugu ve ucmayi henuz bilmedigi icin kanatlarina ve onu dunyaya getiren goklerin hakimi anne ve babasindan ona gecen genlere tam guvenemez ve hicbir caba gostermeden, bir iki ciliz kanat cirpma denemesi yaparak kendisini kaderine teslim eder... Ve kayaliklara carparak ciddi yaralar alir... Hayatta kalmis ve hatta buyumus ve olgunlasmistir zaman gectikce... Onun da gorunumu tipki anne ve babasi gibi goklerin hakimi bir kartal gibidir... Lakin o kendini goklerin hakimi sanan yavrumuz, dustugu kayaliklara hicbir zaman korkusundan bir daha bakamaz ve yuvasını ait oldugu yer olan kayalıklar yerine yuksek bir agaca anca kurabilir ve hayati boyunca orada yasar.. Kendisi gibi cocuklari da kayaliklari bir daha gormek bir yana hayal bile edemezler..

Dusen ikinci yavru ise en basta ne oldugu anlamasada, sahip oldugu guclu miras aninda aklina gelir ve o cılız kanatlarını var gucuyle cırpmaya baslar... Hala hizla dusmektedir... Kanatlar ise yaramamaktadır... O dusus hıza inat, daha hızlı kanat cirpar... Onunden cirpinmayan, kendini birakmis kardesi hızla gecer... Ona da kızar, daha cok kanat cirpar, yercekimine isyan eder, delirir, kan ter icinde kanat cirpar... Butun gucunu yitirir, bayilacak gibi olur, son gucuyle yine kanat cirpar... Yetmez, kardesi gibi duser ve agir yaralanir... Aradan yillar gecer o da kardesi gibi olgunlasir ve gercek bir kartal olur. Fakat onun yuvasi kardesinin yuvasinin karsisindaki dagin zirvesindeki kayaliklarin ustudur... Nesiller boyu burada yasarlar..

Neden? Bu iki kardes tercihlerini duserken yaptilar...

Secim sizin.. Cok konustuk bunlari cim sahada, duygulanarak cogu zaman..

Kazanmaktan daha onemli olan savasmaktir.

5

elimden gelenin daha fazlasını yapmaya hazırım.. sizlere gereken herşeyi çekinmeden yapacağıma dair şerefim üzerine yemin ederim..